-
Nytänkande och tradition i Rwanda
Var kommer Rwanda Rukeri ifrån? Te från Afrika är du bekant med om du tar en tepåse då och...
25 februari 201600 -
Bättre te på konferensen
Haga (ja, inte prinsessors Haga utan Haga vid Mälaren söder om Enköping) är ett slott med ambitioner för mat...
17 februari 2016 -
Snyggekorekopaket
Vi fick en ny leverans av vår alldeles egen tehuva från Egen Nerelius häromdagen. Det är den med elefanterna...
9 februari 2016 -
Hur görs svart te?
Svart te är gjort av teblad som fått oxidera. Teet blir mörkt, hållbart och får fyllig smak. Så här...
30 januari 2016 -
Ekoboom och omsorg
Jag träffade en restaurangchef i veckan och provsmakade te. Om det ekologiska: ”det är bra att det är giftfritt och så, men...
22 januari 2016 -
Kallt väder, varmt te
27 minus vid telagret. Efter tepackning blir det en kopp, nej kanna hett te.
15 januari 2016 -
Rent te utan plast
Nu packar vi ditt lösviktste* i en påse av rent papper, utan plast. Påsen skyddar inte teet lika bra, men...
15 januari 2016 -
Teklappsplundring!
Det är sant. Kanske är julen slut redan idag, eller kanske när Knut har namnsdag. Men vill du fira lite...
-
Gott nytt år!
Snart är det gullvivor och förgätmigej som förgyller dagarna, men tills dess njuter vi av vintersolen – och en kopp värmande...
31 december 2015 -
Vinter.
Nu har snön till slut pudrat vårt lilla lager i Österunda f.d. bybastu, och påminner oss om behovet av uppdatering...
29 december 2015